Stai liniștită ca nu ți se întâmplă nimic. Gândește pozitiv și ai tu grija de tine.
Nu te mai uita la asemenea fime, fara sa constiintizezi ca SUNT DOAR FILME, FICTIUNI!
Fa lucruri ce stii sa faci BINE si BUCURA-TE DE REUSITELE TALE!
Sfatul meu ar fi sa schimbi medicul psihiatru dar mai ales sa alegi un psiholog bun, caci "afectiunea" ta nu are rezolvare din pacate la psihiatru
de ce?
pe scurt
"Medicatie - nu exista medicamente aprobate de FDA (Food and Drug Administration) care sa trateze in mod specific sindromul Asperger sau tulburarea de spectru autist. Totusi, unele medicamente pot ajuta in cazul unor tulburari asociate, cum ar fi depresia si anxietatea."
https://www.reginamaria.ro/utile/dictionar-de-afectiuni/sindromul-asperger
Buna,
Trebuie sa faci un tratament daca aceasta stare iti afectează viata de zi cu zi.
Incearca sa mergi la alt psihiatru si la un psiholog clinician care in urma unor teste vor vedea mai bine ce se intampla.
Toate cele bune,
Asperger înseamnă o forma ușoară de autism și intr-adevar cei cu sindrom asperger gândesc mai mult zi le fuge mintea la tot felul se lucruri! Sfatul meu este sa nu te mai uiți la filme cu sfârșitul lumii și sa eviți știrile și vei fi bine
Iei un blunt daca vrei sa ajungi in spatiu.
Nu știu dacă o să scapi complet. La un psihoterapeut. Succes.
Bună!
In 2012 ai vazut acest film?
In prezent inca iti doresti sa ajungi in spatiu?
Scuza-ma, n-am inteles bine.
În 2012 am văzut filmul și acum în prezent vreau să ajung în spațiu!
Cum iți incurca tulburarea de spectru asperger viata?
Imi poti spune mai multe te rog?
Situatii din viata ta cand ti-a facut probleme si ce anume se intampla
De săptămâna trecută am început sa am amețeli, dezorientare, confuzie, îmi vine să plâng, lipsa de aer pe nas și senzație că îmi pierd memoria!
Din clasa a 3 a am început să mă închid în mine și să nu mai vorbesc cu mama mea! De joia trecută tot îmi vine să plâng.
Buna Eva.
Ai Instagram sa vorbim despre problema si situatia ta mai mult? sa te mai descarci, sa dialoghezi cu cineva, poate te mai linistesti.
Da am Instagram!
Mi-l poți da in privat?
Andreea Bira
Bună
mai da-mi un detaliu te rog
ai poza de profil?
cum e scris numele? cu punct intre?
Bira_andreea. Sunt în geaca maro stând jos pe piatră!
FortaSteaua2012 întreabă:
Auras95 întreabă: