| gyo_8403 a întrebat:

diseara isi face un prieten majoratul si m-a invitat, iar eu sunt un pic racit si iau 3 feluri de pastile : Multi Minerale de la OZONE, Doxiciclina si Ambroxol EGIS as vrea sa imi spuna cunoscatorii in domeniu daca as putea consuma alcool. Nu mult, macar o bere si o vodca big grin

mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poti consuma nici o picatura de alcool. De-abia la 36 de ore de la ultima pastila de Doxiciclina vei putea bea alcool.

| DEBrown a răspuns:

De putut poti, dar nu e recomandat deloc sa bei alcool atunci cand i-ei orice fel de pastile. Pastilele cand intra in contact cu alcoolul inrautatesc efectul lor totusi. Dar nu vei muri daca o faci.

| Mihaiwest a răspuns:

Salut!
Sincer nu stiu daca pastilele astea sint Antibiotice, informeaza-te. Daca sint atunci evita alcoolul ca "ai sa iesi cu picioarele inainte spre cimitir".
Fii tare de caracter!winking
Bafta!