| Ð0ℓySh a întrebat:

dupa ce am facut ecografia transvaginala, culoarea spootting-ului s-a deschis si in maxim 4 zile a 'disparut'. Maine facem 8 saptamani love struck.

Deoarece eu nu prea mancam defel,dar sunt plinuta, am probleme cu constipatia.Pana nu am aflat ca sunt insarcinata consumam ceai de la Fares - Digestie usoara, de 2-3 ori pe saptamana.Pot sa il consum si acum?
Pe pachet scrie: nu se recomanda in sarcina si in alaptare.

Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dalidah a răspuns:

Felicitari pentru sarcina si o nastere usoara! Nu, daca pe prospect este secificat sa nu se consume in sarcina si alaptare, nu il mai folosi! Poti incerca sa mananci mai multe fibre, cereale integrale, sau, in general, sa adopti o alimentatie ce favorizeaza digestia. Legumele si fructele ajuta. Daca totusi te constipi prea rau, un supozitor cu glicerina te poate ajuta, sau o lingura din uleiul de ricin. Sanatate!

1 răspuns:
| vladimir74 a răspuns:

Incearca sa bei 2 litri de apa si se va rezolva problema constipatiei... Efecte bune da si chefirul de lapte.