| All9754 a întrebat:

Buna ziua! Dupa o sarcina care s-a oprit din evolutie in saptamana a8a( eu afland abia in saptamana 12) mi s-a facut chiuretaj... Dupa aceasta interventie, 4 zile am stat pe perfuzii, dar dupa astea 4 zile mi s-a zis ca trebuie sa faca iar chiuretaj.e normal asa ceva? 2 chiuretaje?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai Petrea, barbatii obisnuiti nu raman gravizi, dar daca tu esti hermafrodit si esti gravid, apeleaza la un Medic de Obstretica -ginecologie, ca nu esti un caz simplu si usor, sa ceri sfaturi pe forumuri.
Din pacate, pe TPU nu avem medici.

| Archangells a răspuns:

Avortul este un pacat foarte grav cu repercursiuni asupra sanatatii fizice si vietii spirituale. Iti recomand sa vorbesti cu un preot ortodox si sa te spovedesti, sa iti iei Canon, sa faci milostenie. Discuta cu preotul Nicolae Tanase de la Valea Plopului. centrulsocialprovita@gmail.com.

| All9754 explică (pentru Archangells):

Nu l-am facut pentru ca am vrut...pur si simplu s-a oprit din evolutie... Un raspuns pentru intrebarea mea initiala?

| neprihanitul a răspuns (pentru Archangells):

Lasa prostiile si pune mana pe carte. Nu mai suntem in evul mediu ca sa avem mentalitatea asta. Lumea evolueaza.