anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa revelion mama mea a vrut sa stranga mesele si a cazut alunecand pe ceva si s-a lovit la cap. Ieri avea doar o vanataie la frunte,asemanatoare cu un cucui, dar s-a exstins pana la ochi. De la locul unde s-a lovit pana pe peloapa are o vanataie. Ar putea fi ceva grav? Cum o poate trata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Du-te cu ea la medic. La ce pierzi timpul cu intrebari pe aici, mai ales ca a trecut ceva timp de la revelion. Poate avea o hemoragie intracraniana si o poti pierde definitiv. Ce inconstiență!

| Violleta2022 a răspuns:

Mergeti la medic cu ea, noi nu putem pune diagnostic aici!

| CreciunVlad a răspuns:

Am pățit și eu asa.Si dacă e ca la mine sa știi ca s-a umflat o vîna.Si peste o zi 2 sau 3 va trece.Doar ca trecuire sa pui ceva rece.Si gata va fi ok.Nu-ți face griji va fi bine.