| iuliana_5977 a întrebat:

Buna ziua!
Este valabila o trimitere de la medicul de familie din Galati pentru un student care studiaza in Bucuresti? Nepoata mea vrea sa mearga la ginecologie dar nu poate face drumul acasa doar pentru asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Daca este asigurata da.Eu asa stiu! Sunt situatii in care pacientii vin din alte zone ale tarii, cu trimitere de la medicul lor de familie pentru investigatii sau internare in spitale si da, se poate.Totusi sa mearga la policlica studenteasca.

2 răspunsuri:
| lia.d a răspuns:

Buna! Nepoata dumneavoastra poate merge la secretariatul facultatii si sa intrebe unde este cabinetul medical pentru studenti, orice facultate are asa ceva si sa mearga acolo sa se inregistreze si va primi de la medicul de acolo un bilet de trimitere oriunde doreste! Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este valabila.
Un medic de familie poate da trimiteri oricarui inscris de pe lista sa pentru orice spital din Romania.