| whiteweed a întrebat:

Buna ziua eu am de ceva timp pe gingia din spate in glod nu stiu exact ce este daca este abces sau nu cert este ca e foarte tare, nu ma doare la atingere. imi puteti spune ce ar fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Il ai de doi ani si inca n-ai ajuns la un stomatolog? Si ne pui acum sa-ti "ghicim in cafea"? Scuza ca iti spun, dar esti cam inconstient/a. Nu mai asteapta si da o fuga la medic! E sanatatea ta la mijloc!
Succes!

7 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Eu am avut pe cerul gurii.
Incearca sa-ti clatesti gura cu ceai de musetel, si daca 'basica' aia e mai moale, inseamna ca e un abces.
La mine a fost un fel de iritatie, de la mancarurile mai "dure" ( cartofi prajiti, bake rolls etc). O sa dispara curand.

| whiteweed explică:

Nu cred ca e abces deoarece e tare si il am de aproximativ doi ani. ma gandesc ca poate e de la masea ca poate ca o am sparta nu stiu exact dar e foarte tare.

| whiteweed explică:

Mersi chiar m-ai ambitionat si chiar am luat legatura cu medicul meu dentist si o sa ajung astazi. am sa iti spun ce imi va spune

NOname
| NOname a răspuns:

Bravo! Asa te vreau!
Succes!

| whiteweed explică:

Gata N0NAME am fost si mi-a spus ca e radacina de la o masea care o am cariata. m-am linistit merci mult. daca ai mai convins si pe altcineva asa esti tare. merci

NOname
| NOname a răspuns:

Ma bucur, ca s-a rezolvat si ca nu e ceva grav.
Mersi, ca m-ai facut sa zambesc!

P.S. Chiar acum incerc sa mai conving pe cine de un lucru, dar nu stiu, daca va fi la fel de simplu. Vom trai si vom vedea...winking
P.P.S. Iti plac animalele?

| whiteweed explică:

Da chiar foarte mult ia id-ul meu si daca vrei vorbim mai multe.
white. weed