Indiferent cu ce te-ai epila rezultatul va fi cam acelasi (+-2 zile). Dar daca ai par inchis la culoare (saten sau negru) ai posibilitatea de a scapa de parul nedorit o data si pentru totdeauna cu ajutorul epilarii definetive (cu laser). Bafta!
Bună.
Este și normal să-ți crească așa de repede.
Folosește un aparat de epilat pe bază de pensete (Braun, ca exemplu), părul va crește după 3-4 săptămâni.
Pa, pa.
Cu lama daca te epilezi se indeseste parul si apare mai repede cel mai bine este sa faci o incercare la un salon asa de curiozitate sa vezi diferenta
Eu nu m`am ras pentru ca mama mi-a zis ca nu e deloc bine, iti creste mai des, mai gros si mai repede. asa ca ma epilez cu un epilator braun de care sunt foarte multumita. si tine si mai mult
Te epilezi si scapi de par cel putin 2-3 saptamani. treci pe la www.tpb.ro si acolo gasesti tot ce iti trebuie. Plus ca au mereu oferte bune la cate ceva produse.
Ceara de unica folosinta care se aplica calda ajuta foarte mult la extragerea firului de par deoarece dilata porii. Dupa epilat poti folosi un ulei special cu musetel calmant sau mentolat racoritor care lasa pielea catifelata. Toate le gasesti la Total Pro Beauty http://www.tpb.ro