| Laurikkk a întrebat:

eu supar de tahicardie supraventriculare și am și anxietate și extrasistole și as vrea sa va întreb, credeți ca ceaiul de ghimbir poate afecta? As vrea sa încep sa consum pentru a-mi mai tăia pofta de mâncare. De ceaiul verde știu deja ca nu e ok pentru ca e stimulant și creste rata cardiaca, oricum eu am renunțat complet și la cofeina și am și ceva probleme cu somnul. Dar despre ceaiul de ghimbir eventual cu lămâie ce Spuneti? Îmi e contraindicat? Multumesc frumos, Menționez ca am 21 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"supar de tahicardie supraventriculare și am și anxietate și extrasistole ...credeți ca ceaiul de ghimbir poate afecta? "

la 21 de ani ai tăi ar trebui să ceri părerea medicului nu a multor cizmari ce se dau tămăduitori online