anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fac tratament cu roaccutane de 3 luni jumate si acneea mea s-a agravat foarte tare...ma uit la poze mai vechi si imi vine sa plang pentru ca aveam fata mult mai curata inaintea tratamentului. am 90 de kilograme si inaltime 1, 83 si iau 20.mg pe zi. Ce credeti ca ar trebui sa fac sa continui tratamentul sau sa il intrerup?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Ar trebui sa il intrerupi.
http://adevarul.ro/......index.html

| aDEeLAa a răspuns:

Da. ar trebui sa-ti suni medicul Si eu urmez tratamentul, dar chiar da rezultate. Stii, ca scrie pe prospect ca la inceput e posibil sa-ti mai apara cosuri.

| aDEeLAa a răspuns:

Uite,,prima faza se usuca fata si buzele...a2-a luna va izbucni si mai multe acnei iar a3-a luna incep sa dispara. ''

| AlexRv a răspuns:

Buna!

In aceste cazuri, trebuie consultat medicul care tia retetat tratamentul și care te controlează.

Trebuie sa știi ca orice tratament de lunga durata trebuie supervizat de un medic, în cazul tău un dermatolog.