| Ioanallri19999 a întrebat:

Bună ziua femei minunate. Am vârsta de 22 ani și în urma cu 2 ani am inceput sa iau anticoncepționale (Midiana zilnic)...acuma 2 săptămâni am fost la doctorul ginecolog și i-am explicat că m-am îngrășat extrem de mult și a spus sa iau(Microgynon) as vrea sa știu dacă v-ați confruntat cu astfel de situație și ce ați făcut. Eu am 1, 75 înălțimea și 91 de kg... Acum 2 ani aveam 60-65de kg ..va mulțumesc din suflet tuturor. O zi liniștită și binecuvântată! Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la alt ginecolog, se vede ca nici o femei nu ti a raspuns aici asa ca schimba ti medicul, este stiut faptul ca anticonceptionalele te ingrasa deoarece sunt ca vitaminele dau pofta de mincare si daca esti predispusa la ingrasare te faci de 100 de kilograme, trebuie sa maninci putin si cîntarit, daca nu poti atunci niciun medic nu are ce sa ti faca, numai lua anticonceptionale si ramîi gravida si te vei ingrasa in sarcina, oricum ai face este rau deoarece mincarea este cauza, si depinde cît maninci, ca daca maninci putin si des fara pîine nu te ingrasi, daca maninci mult si multa paine dulciuri te faci cit dulapul.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru funda, multa sanatate si mult succes

Răspuns utilizator avertizat