anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iau anticonceptionale novynette la prescripția medicului pentru un chist pe ovarul drept de 4 cm. Sunt la a 8a pastila din a 2 a folie. În prima lună nu am avut reactii adverse severe doar mici dureri de sani care am înțeles că sunt normale in primele luni de administrare a pilulelor. Problema este ca acum ma "tine"ceva in piept, iar în respiratiile mai adânci ma inteapa si in spate..se poate sa fie cumva de la pastile? Sau răcesc? Am senzatia asta de câteva zile.Nu continuu... dispare și apare. Am oarecum senzația că ma sufoc. Pot sa întrerup pastilele chiar dacă sunt la a 8a? Am citit ca sunt consecințe grave. O sa ajung la medic zilele următoare dar pana atunci nu stiu ce sa fac. Un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Renunțați la pastile, dar mergeți și la alt doctor. Cereți o a doua opinie!
Sănătate!

0 răspunsuri: