Eu iau ibuprofen, cel mai simplu ar fi sa citesti ce contin supozitoarele si sa cumperi pastile cu acelasi continut sau ingrediente sunt absolut sigura ca exista medicamentele si sub forma de pastile.
Buna ziua! Iti voi recomanda un supliment alimentar din fruct de Noni (dar totul trebuie sa fie CERTIFICAT BIO, nu trebuie sa contina chimicale), care imbunatateste starea generala si revitalizeaza corpul si mintea. Bun energizant care actioneaza optim asupra sistemului nervos, crescand capacitatea de concentrare. Prin proprietatile sale de stimulare a sistemului imunitar este ideal pentru sustinerea proceselor de vindecare naturale ale corpului si pentru protectia organsimului de factorii externi nocivi. Recomandari: • energizant - intareste sistemul imunitar; • reduce stresul; • regleaza tensiunea arteriala; • reduce durerile menstruale; • antioxidant si antiinflamator; • indicat pentru combaterea insomniei; • pentru ameliorarea tulburarilor digestive; • amelioareaza cam orice durere din corp. Sfatul meu este sa nu mai folosesti medicamente, pentru ca-ti deregleaza organismul, metabolismul, sanatatea! Da-mi mesaj pe id-ul meu lazarescu_constantin si iti voi explica ce pasi trebuie sa urmezi sa scapi definitiv de aceste probleme (deoarece multe persoane au fost rezolvate prin intermediul acestor sumplimente CERTIFICATE BIO )! Ma contactezi si iti dau direct sursa de unde poti lua totul la un pret redus direct de la producator si sigur. Sa nu mai arunci banii pe toate chimicalele si contrafacutele. Pentru ca sanatatea este cea mai de pret pe lumea aceasta! Sanatate!
Eu iau paduden si sincer sunt foarte bune...mie asta mi-a recomandat doctorul..am si eu aceeasi problema :-s
Carmen133 întreabă: