| Ghita_Stefania_1991 a întrebat:

ieri de pe la ora 11 stăteam jos pe scaun apoi m-am ridicat in picioare am simtit o întepatura puternică in zona buricului în partea stângă si de ieri ma tot doare. Aseara nici sa ma misc in pat nu puteam, ce poate sa fie? Mentionez ca am 3 copii, nastere pe cale naturala cea mai mica are un an jumătate si în ultima perioadă m-a cam durut si spatele, coloana dar pe mijlocul spatelui atât. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si in ce zona locuieste bunicul tau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum am inteles ce ai vrut sa zici. Cauze pot fi chiar multe. Iti recomand un medic.
Si citeste acest articol https://bit.ly/2DNnKUe

| Jdjsnshxjxjshdhx a răspuns:

Hei! Nu vreau sa te sperii dar nici sa te sfătuiesc ce esti bine mersi si sa nu te impacientezi! Eu stiu ca e naspa sa mergi la doctor si fiecare dintre noi caută le net ca e mai usor. Din punctul meu de vedere poate e de la oboseala
Si suprasolicitare. Ai obosit? Sau poate chiar ai ceva la ovule? O prietena de a mea avea dureri tot asa in stânga unde zici tu, a lăsat le azi pe mâine si intr o zi a făcut febra si au dus-o de urgentă la spital, au operat-o si acum nu mai poate sa faca copii. A avut un cheag de sânge sau ceva de genul. Eu zic sa iti faci timp si sa mergi la doctor pentru ca sănătatea este cea mai importantă! Toti spunem ca nu avem nimic grav si ne trezim prin spitale foarte rau. Multă sanatate, sper sa mi asculti sfatul!