| IcePrincessPia a întrebat:

..ieri dupa masa mi-a venit menstruatia normala cu dureri etc, acum cateva minute am fost la baie si am observat pe absorbant o chestie ca o pielita(nu era chiag) m-am speriat f tare pentru ca asa ceva nu am mai avut pana acum...ca poate fi acea chestie? Ieri am fost la ginecolog si mi-a spus ca si chistul a inceput sa se resoarba si ca e totul ok dar mi-e frica sa nu fie vreo sarcina extrauterina eliminata. HELP!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Neuronul a răspuns:

Ştiu că nu e un subiect atât de comod, dar contează ce culoare avea acea ''piele''

| IcePrincessPia explică (pentru Neuronul):

Rozalie/rosiatica cam asa pentru ca a venit cu blood

| Neuronul a răspuns (pentru IcePrincessPia):

Cred ca ar fi bine sa faci un control ginecologic big grin

| dianamariaaa1997 a răspuns:

Ar putea fi o sarcina extrauterina doar in cazul in care ai fost insarcinata inainte, adica daca aia avut vreun contact sexual neprotejat, nu ai specificat asta.