| adi124214 a întrebat:

Bună ziua. Ieri pe la prânz mi-a iesit o bubiță mică albă pe buza superioară, pe interior. Fiind în interior, mi-am rupt-o mai mult sau mai puțin involuntar cu dinții, iar acum pielea a devenit mai groasă și mai dura având astpect oarecum apropiat de cel al negilor, dar nu sunt sigur dacă asta e. Aduc negii în discuție deoarece am antecedente, de pe la 7-8 ani am avut negi până acum (am aproape 15 ani). Acum o lună-două am scăpat de ultimul (l-am tăiat) și nu a mai crescut. Ce credeți că este? Cum se poate trata? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raluuuca89 a răspuns:

Si mie imi mai ieseau si le rupeam, imi trecea rana in cateva zile, mai asteapta, daca nu iti trece in max o saptamana ar fi bine sa mergi la medic, oricum in gura se vindeca mai greu pentru ca este mediul umed, plus ca mereu mananci cate ceva si se atinge de locul respectiv.