| Broscodilus a întrebat:

Bună ziua, îmi este puțin cam frica, de vreo doua luni m-am apucat de fumat, nu multe, maxim 10 pe săptămână. Acum sunt și puțin răcit de vreo săptămână, am avut și amigdalita, îmi curge nasul și mă doare în gat. Îmi este puțin frica ca as putea avea cancer la gat fiindcă am dificultăți la înghițire, dureri în gat dimineață și mă doare special urechea stânga, gatul nu mi s-a umflat. Vreau părerea voastră e grav? Astăzi am început tratamentele împotriva durerii în gat și mă simt mai bine dar în tot acest timp în care mă durea eu tot am fumat, precizez ca tatăl meu a murit de cancer pulmonar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Voro a răspuns:

Terminati sa mai bagati frica in oameni. Cancerul la gat nu se face in 2 luni nici daca fumezi 2 pachete pe zi, mai ales tu care fumezi 10 tigari pe saptamana adica 4 pachete in 2 luni. Sa fim seriosi. Nu ai de ce sa te sperii, sunt oameni care fumeaza de peste 20 de ani si nu au nici pe naiba, depinde de la corp la corp.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-ai ce sa faci decat un control si sa nu mai fumezi.

| KodrutZ a răspuns:

Mdah, felicitari. Si nu ai invatat nimic din moartea lui taica-tu, nu? Fumeaza, draga, fumeaza. Cancerul asta la git e foarte simpatic, o sa vezi ce misto e mai incolo.