| TreiSurori a întrebat:

Buna ziua
Imi este rusine din cauza mirosului si formei sa merg la ginecolog.
Poate voi merge dar intai vreau sa va intreb pe voi poate stiti.
SA RASPUNDA NUMAI FETE! care au habar.
Nu mi-am inceput viata sexuala dar ma masturbez pe clitoris. Langa el mi-a aparut un fel de cos mare (nu se sparge) dar doare si ma jeneaza cand merg (am 20 de ani)
Stiti ce anume ar putea fi? Va rog sa imi raspundeti
Multumesc :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este un abces de glanda Bartholin (o glanda care secreta secretia vulvara). Nu ai cum sa-l spargi, camasa este prea groasa, ai nevoie de o incizie chirurgicala. Nu trebuie sa-ti fie rusine de ginecolog, el te va ajuta sa-ti recapeti sanatatea si nu te va judeca. daca nu te prezinti la timp la medic, infectia se poate extinde si sa fie nevoie de o operatie mutilanta (am vazut femei care de la o prostie din asta si-au pierdut o labie si clitorisul, ramanand mutilate pe veci)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai grijă la toaletarea locală, TREBUIE să te vadă un ginecolog/dermatolog, nu știm ce poate fi (un chist, un coș, etc.).
Lasă rușina, mergi la doctor.
Pa, pa.

| SimonaCristina a răspuns:

Poate fi furuncul sau herpes. Lasa rusinea si du-te urgent la ginecolog. Nu are legatura cu masturbarea.

| TreiSurori explică:

Am rezolvat cu clotrimazol si igiena zilnicawinking

| cookie01 a răspuns:

Daca e mare si nu se sparge s-ar putea sa fie furuncul, si poti inrteba un farmacist doar. Pentru siguranta vorbeste si tu cu medicul de familie, ca poate nu e nevoie sa mergi la ginecolog. In legatura cu masturbarea, am auzit ca iti distruge din neuroni si nu mai poti retine la fel de bine.