Deci, presupunând ca am înțeles corect, ai refuzat sfatul unui doctor pentru o viitoare intervenție chirurgicală, și totusi, ți-au dispărut două dintre excrescențele respective, fără sa menționeze posibilele riscuri sau tratamente ale acestora? Adică nu a menționat nicio cale de tratament decât o intervenție chirurgicală?
Ăsta da doctor! Pe bune! Respectele mele pentru ca și-a terminat treaba in doi timpi și trei mișcări
In fine, dubios faptul ca ți-au dispărut peste noapte.
Oricum, chisturile sebacee nu aduc complicații și de obicei se vindecă de la sine, fără un tratament propriu-zis - așa cum și-a aruncat cu părerea domnul doctor.
Dar totusi, putem vorbi și despre o infecție HPV sau doar o acnee in antecedente. Și necesita intervenții speciale.
Dar dacă sunt nedureroase nu prea ai de ce sa-ți faci griji. Folosește pentru vopsirea parului substanțe cât mai puțin chimice și o sa fie in regula.
Saluturile mele!
Revin cu un mic update.M-am vopsit ieri.Nu am avut nicio reactie, parul nu mi-a cazut si vopseaua nu mi-a afectat chisturile.
Ar fi mai bine sa ceri sfatul unul medic dermatolog.Personal mi-ar fi teama sa ma vopsesc daca as avea o astfel de problema.Eu iti spun parerea mea, tu faci cum doresti si cum consideri ca este mai bine.Totusi cred ca este nu este indicat sa te vopsesti. Dupa parerea mea, sanatatea este mai importanta decat colorarea parului.Iti doresc multa sanatate.