| DomnulPoliticos a întrebat:

Bună ziua, îmi spune cineva, vă rog frumos din suflet daca e sanatos sa te epilezi pe picioare? Să îmi spuneți, vă rog frumos din suflet, dacă am ales corect si perfect categoria!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Eu ți-am mai zis să le pui la t/a.
Nu e sănătos. Părul e dat și și el cu un scop.

| DomnulPoliticos explică (pentru J0B0MAT):

Ce inseamna t/a

| J0B0MAT a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Și asta am mai spus

| DomnulPoliticos explică (pentru J0B0MAT):

Ce ai mai spus?

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu cred ca patesti nimic din punct de vedere medical, de fapt, mananc rahat. CU SIGURANTA nu patesti nimic din punct de vedere medical. Cel mai bun exemplu pe care ti-l pot da, este acela ca toti sportivii de performanta, isi rad parul de pe picioare pentru a evita durerile atunci cand parul este tras sau smuls de pe picioare cand ele sunt frecate de o alta suprafata. In cazul halterofililor, e de a arata bine estetic pentru olimpiade.

| DomnulPoliticos explică (pentru StoicAnalysis):

E adevărat ca barbatii gay se epileaza

| StoicAnalysis a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Daca e o intrebare, atunci depinde cred... Adica daca esti halterofil sau practici vreun sport ce iti motiveaza epilarea pe picioare, atunci, nu esti gay daca te epilezi, pentru ca ai un motiv pentru care o faci.
Dar daca te epilezi doar din simplul fapt ca iti place tie, atunci, e putin dubios, daca ma intrebi pe mine. Adica ce motiv ai avea sa te epilezi pe picioare? Ca in viata de zi cu zi a unui om normal, nu te incurca cu nimic acel par.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E alegerea fiecăruia. Dacă ești față, e obligatoriu să faci asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma epilez la sub braț si la cohones. Este suficient pentru un barbat.

| LaviniuA a răspuns:

Depinde de sex:
daca esti fata, atragi sexul opus.
daca esti baiat, fie nu patesti nimic, fie atragi pe unul de acelasi sex.
Daca e sanatos, asta tine de noroc... o sa afli mai tarziu daca respectivul a fost sanatos laughing

| Florian80 a răspuns:

E o chestie de gust si alegerea ta personala.nu e nimic nesanatos in asta

| Jessica1235 a răspuns:

Nu e nesănătos, e alegerea fiecăruia dacă se epilează pe picioare sau nu