anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua.
În 8 februarie am avut ultima menstruație, în 10 martie trebuia sa îmi vina dar nu a venit, momentan am 8 zile de întârziere, aseară am observat câteva picături rozalii care continua și acum dar nu pare a fi menstruație.Am făcut 5 teste de sarcina care nu m-au lamurit, 3au ieșit negative iar 2 foarte foarte slab pozitive. Azi merg la analize de sânge sa vad dacă chiar sunt însărcinată. Voi ce părere aveți, vi s-a întâmplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Da. Asa mi s-a intamplat si mie cand am ramas insarcinata.

7 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Da,explicatia este lamuritoare bustean, am inteles nimic tot laughing.
De unde sa stim noi ce ciclu ai tu, cate zile, daca e regulat daca nu.
Spui in 8 februarie ai avut ultima menstruatie laughing suna de parca menstruatia ta are o singura zilaughing deci exprimate cat de cat romaneste, sa inteleg nu locuiesti in RO?
Ok sa o luam pe dibuite laughing in 8 feb ai avut ultima zi de menstruatie, deci aia nu arata nimic, ceata.
Mergem mai departe, spui in 10 martie trebuie sa iti vina iar, aici ceata din nou laughing
Ca sa ai asa o idee cam despre ce este vorba, este corpul tau, trebuie sa stii cum si ce se face.
Ar fi trebuie sa spui prima zi de menstruatie in ambele cazuri, deci cand ai prima zi de menstruatie si notezi spui pe data de 10 martie, dau un exemplu, deci pe 10 martie ai avut prima zi de mentruatie, apoi pe stiu si eu 6 aprile ai avut alta prima zi de menstruatie.

In continuare ce faci? Numeri zilele cate zile sunt de la 10 martie pana pe 6 aprilie si numarul ala de zile este ciclu tau tot.
Ce am spus este asa un exemplu sa stii ce sa faci.
Dar sa stii apoi ca ai ciclu regulat sau neregulat, urmaresti asa cateva luni la rand, dar la fel notand si numarand zilele, nu ca daca iti vine pe 10 martie deacu trebuie sa vina pe 10 april, nici pomeneala de asa ceva.
Numeri ziele de la prima zi a unei mentruatii la prima zi a urmatoarei menstruatie, vezi cate zile are ciclu,
Continui asa cateva luni si daca numarul de zile de la un ciclu la altul este identic atunci ciclu tau este regulat.
Ce informatii ai dat tu nu poate nimeni sa iti dea un raspuns.

| Zuzu1991 a răspuns:

5 teste de sarcina
faci unul, ai dubii, NU mai dai bani pe urmatorul, te duci direct la doctor, care NUMAI EL, iti poate spune ***SIGUR*** daca esti insarcinata sau nu... inca 4 teste te baga in ceata si atat

| Teo29 a răspuns:

Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual!

Răspuns utilizator avertizat
| Rihanna20B a răspuns:

Sunt șanse să întârzie dar dacă nu ai avut un contact sexual nu ai cum sa ramai însărcinată. Plz fundita

| Anonim2htqbf a răspuns (pentru Rihanna20B):

Tocmai ca am avut și ne dorim enorm de mult un copilaș ❤

| Rihanna20B a răspuns (pentru Anonim2htqbf):

Atunci mergi la ginecolog. Ps: sper să fiți fericiți