| chinezu18 a întrebat:

Buna ziua! In august 2020 tatal meu a fost la un medic urolog pentru a isi face investigatii legat de disconfortul urinar provocat de prostata. Are afectiunea tipica de care sufera barbatii dupa 50 de ani. A urmat tratament cu Fokusin si atat, tin sa mentionez ca pana pe 9 Ianuarie 2025 cand s-a dus iar la medic, in acesti 4 ani jumate nu a avut niciun fel de simptom in afara de 2-3 treziri pe noapte pentru a urina. Pe 9 ianuarie consultatia a iesit bine, dar i-a prescris sa ia ZEVESIN, 1 pasila pe zi, dimineata pana pe 6 februarie(urmatoarea consultatie). De ieri 27 ianuarie, a inceput sa aiba dureri usoare in zona vezicii si urinare incompleta. Tata crede ca e de la medicament si l-a intrerupt de astazi, pana cand merge iar la medic.
Credeti ca poate fi ZEVESIN cauza acestor efecte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim nu suntem doctori, sa mearga la doctorul care i-a recomandat acest tratament sa îi spună lui.

| KovacsB a răspuns:

" Are afectiunea tipica de care sufera barbatii dupa 50 de ani"
Bunicul are 80 de ani si inca nu are probleme.

| Solane a răspuns:

Poate fi mai degraba avansata starea "afectiunii". Adica a prostatei.
Cred ca nimeni de aici nu-ti poate spune. O data ca nu stie starea prostatei, a doua ca nu stie efectul medicamentului. Asta in afara ca pe aici nu sunt medici.

| Kufu95 a răspuns:

Eu cred că doar doctorul știi ce se petrece.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu trebuia sa intrerupa tratamentul.
Programare urgenta la medic. Se pare ca afectiunea a avansat.