| raisasd30 a întrebat:

Bună ziua, în data de 30 martie am urmat un avort medicamentos, cu sangerare un pic mai mult cantitativa fata de o menstruație normala. Însă, în prezent încă am scurgeri roz galbene. Este normal?
Menționez ca abia săptămână viitoare voi putea ajunge la medic. Sunt motive de îngrijorare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| IonelaIasmina a răspuns:

Dc ati făcut avort?
Stiti ce se va întâmpla pe lumea cealaltă?
Nu știți.
Ca dacă știati nu mai făceați.
Nu cred ca este normal, duceți va la medic.
Și... încercați să aflați ce păcat ați făcut, și... duceți va la spovedit.

| raisasd30 explică (pentru IonelaIasmina):

Eu am scris în legătură cu o problema medicala, nu morala.
Va mulțumesc ca v-a-ți rupt din timpul dvs sa ma mustrati. Însă cu siguranță sunt conștientă de decizia mea, și mi-o asum, iar cel care este fără de păcat, sa arunce primul cu piatra!

| raisasd30 explică (pentru IonelaIasmina):

Tocmai am specificat ca voi ajunge la medic abia săptămână viitoare. Întrebarea mea, era cu totul alta fata de răspunsul dvs.
Și va rog respectuos sa nu mai judecați pe nimeni, ca nu sunteți Dumnezeu, și nici nu știți cum va pune într o situație similara cu a mea.

| IonelaIasmina a răspuns (pentru raisasd30):

Doar v am zis, și. în legătură cu problema medicala, v am spus sa va duceți la medic, ca ...nu este normal.

| IonelaIasmina a răspuns (pentru raisasd30):

Dar nu am judecat, chiar nu am zis cu rautate, nu m-am enervat sau ceva de genul, este treaba dvs, doar va ziceam ca este pacat și c anul este bine. Dacă o conștientizați greșeală, este bine.
Și...am spus ca în legătură cu menstruatia nu este nora și sa va duceți la medic.