1. Cafeina sub 20 ani nu e buna.
2. Bea Cola fara zahar (Cola Zero). Eventual decafeinizata (aia aurie).
Din câte observ, ai „dezvoltat" o tipologie de dependență. Încearcă să bei din ce în ce mai puțin până nu mai bei de loc! Redu câte puțin în fiecare zi!
Nu-ți recomand să te lași instant!
În fiecare zi încearcă să consumi măcar cu 1% mai puțin decât în ziua precedentă și încearcă să-i compensezi lipsa cu apa, care este mai „ok".
Sănătate!
Cola nu hidrateaza Poti spune despre cola ca otraveste. Coca Cola, dupa numele ei, are coca- cauta pe net articolele De aceea iti da dependenta si bei cu butoiul. In timp te vei imbolnavi grav. Stiu pe cineva ca tine, in prima faca i s-au strepezit dintii de jos. Apoi boli de stomac. Era sa faca si accident cerebral. E un cocktail de chimical.e Nu e suc de fructe, sa te tina sanatos.
Vezi raspunsul meu de mai sus: fructele sunt sanatoase, dar nu sucurile de fructe.
Durerea picioarelor este din cauza ca ti-a fost frica si ai stat cu picioarele incordate. In legatura cu inima, mergi la doctor.
Eu beau dor apa plata.Nu pot sa-i inteleg pe drogatii de coca cola care isi termina ficatul cu cele 150 grame de zahar/litru de coca cola.
Lol, ia cauta cate grame de zahar pe litru are sucul de portocale (fresh, nu la pachet).
Cine a zis ceva de sucul de portocale.Eu beau apa plata si bere.de fapt mai multa bere decat apa plata.