| sri2012 a întrebat:

In intrebarea anterioara am intrebat in legatura cu lovitura la cap, am fost la spitalul Bagdasar arsenie din Bucuresti (trimitere de la budimex) si am facut o radiografie la cap.doctorul mi-a spus ca nu e nimic grav. mi-a spus sa nu consum pepsi, cola ciocolata 2-3 zile si sa ma hidratez cu lichide, iar apoi m-a trimis acasa.
De cand m-am lovit am avut ameteli, stari de voma, stari de imposibilitate de concentrate, nu mai pot memora ca lumea, de confuzie(mi-e greu sa gasesc un obiect prin casa), nu imi mai simt mainile ca fiind ale mele, imi simt picioarele usoare, si imi pierd cheful de a face un lucru care trebuie sa il fac. As vrea sa mai va spun, ca in copilarie pe la varsta de 7 sau 8 ani am avut un atac de panica. mai detaliat, ma dadeam in parc intr-o invartitoare cu alti 2 copii si de la prea mare viteza mi-am pierdut cumpatu si am avut un atac de panica.
De atunci, de la acel atac de panica cam....tot mereu daca ma aflu in aglomeratie, autobuz, metrou, masina, spatii deschise Imi pierd cumpatu exact ca si cum as fi pe aproape sa fac un atac de panica,, nu mai ma pot concentra, parca mainile nu mai ar fi ale mele, picioarele moii. chiar si acum cand scriu aceasta intrebare sunt in starea aceea de confuzie.
Inainte de lovitura de la cap, doar problema legata de atacul de panica o aveam. Dar de cand m-am lovit la cap, nu mai ma pot concentra mai tot mereu, stari de voma, devin confuz. nu mai stiu unde sa ma duc, unde ma aflu, ce trebuie sa fac.
presupun ca de la problema cu atacul de panica, si de la lovitura la cap treaba Sa Agravat. Va rog daca puteti sa ma ajutati! Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa te vada un psiholog sau, eventual, un psihiatru. Problemele tale sunt induse de psihic, esti speriat ca ai fi putut pati ceva si, desi nu ai patit nimic, iti induci senzatii si simptome. Un psiholog te va ajuta sa depasesti momentul si sa nu mai suferi degeaba. Orice alt tratament este, in acest moment, inutil.

| sri2012 explică (pentru Brigaela):

Iti multumesc pentru raspuns. Cam asta cred si eu, imi tot spun in minte ca am sa patesc ceva, dar de fapt sunt sanatos. si asa imi fac mai rau.
am vorbit cu un psihoterapeut, si am sa fac cateva sedinte. as vrea sa va mai intreb, ar trebui sa iau calciu? cred ca am si lipsa de calciu

| Brigaela a răspuns (pentru sri2012):

Nu iei calciu fiindca crezi ca ai lipsa de calciu, fiindca asa ai sa obtii calculi la rinichi. Iti faci analize si daca calciul ionic este scazut semnificativ, iei calciu si vitamina D2 dupa o schema recomandata de medicul de familie.

| banu007 a răspuns:

Cred ca din cauza tensiunii