| Killdown a întrebat:

Bună ziua În legătură cu antidepresivele cipralex dacă am luat patru sau cinci pastile deodată se consideră supradoză reacții adverse ceva?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

4 sau 5 este foarte mult.
Ai o recomandare de la medic, ai o reteta si o schema de tratament?
In acea schema cate pastile erau trecute pe zi? 1 sau 2 nu?
Cu 4-5 o data, pesemne vrei sa ramai "invalid".

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Oameni nebuni cum sa i ei pastile fara o schema de tratament data de medic cum faci asa tîmpenii?

| johnnny123 a răspuns:

Tu iei antidepresive de capul tău așa? Nu ai o rețetă, o schemă de tratament?

| 94Lucifer94 a răspuns:

Nu este in regulă să depășești doza recomandată, probabil te asteptai să radiezi de fericire dacă iei mai multe, dar nu funcționează așa. La fel am luat eu, o pastilă de Mirtazepină mă făcea să dorm 10-12 ore, și crezând că voi dormi și mai mult am luat 3, dar astfel m-am trezit după doar 4 ore fara să mai pot adormi la loc. Iar din alt tip de pastile pentru anxietate, am luat 3 într-un interval de 24 de ore, și era să mor.

| Foxglove13 a răspuns:

Depinde ce ti-a prescris doctorul, desi patru - cinci pastile sunt foarte multe! Trebuie sa iei cum ti-a fost indicat de catre doctor, nu cum consideri tu.

| Killdown explică (pentru Foxglove13):

Da înțeleg. Dar am făcut eu o prostie că am luat atâtea.Sunt pastile la nervi. Stres și.da am fost la medic mi-a spus cum trebuie sa iau. Dar s-a întâmplat. ceva și la nervi am luat prea multe.