| Biborteni a întrebat:

In timpul unui meci de fotbal am primit un cot in gura (fara intentie ). Problema e ca dupa lovitura a inceput sa imi miste dintele frontal, cel de sus si ma doare mai ales daca il ating. Daca ati patit ceva asemanator va rog sa scrieti cum ati procedat. Dintele se poate stabiliza si nu mai miste? Rog seriozitate, multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Justme111 a răspuns:

Mi s-a intamplat exact la fel(in afara de meciul de football) pai ai gingiile mai sensibile si poti incerca o noua pasta de dini care sa ajute la intarirea gingiilor...nu mai il misca, eu de exemplu am lasat asa ca daca il miscam se misca mai rau..si mi-a trecut dupa cateva zile(1 saptamana si cv), sper ca ti-am fost de ajutor