| Denyl a întrebat:

In ultimii 2 ani am avut parte de o crestere radicala in greutate. Am realizat ca este vorba despre o problema cu retentia de apa cu ajutorul unui nutritionist. Se pare ca am un exces de 20 kg de apa in corp. Cu toate ca nutritionistul m-a ajutat sa aflu care este natura problemei mele, aceasta nu a reusit sa imi recomande un regim care sa isi faca efectul deoarece oricat de bine mananc, tot ajung sa iau in greutate. Mi s-a zis ca e posibil sa am o problema cu rinichii. La momentul cand mi s-a zis acest lucru am facut legatura cu o alta afectiune, urinari frecvente in anumite perioade(am nevoie sa merg 10, 15 minute la baie) si dureri de abdomen, dar asta se intampla doar uneori.

Problema mea este ca nu stiu la ce fel de medic ar trebui sa ma prezint. Am o problema legata de asigurare si nu ma pot prezenta la medicul de familie, iar astfel nu stiu unde sa merg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Ai probleme cu urinarea frecventa deci mergi la un urolog.De asemenea iti recomand sa faci si o ecografie abdominala(pentru a fi observata starea rinichilor).

| teajutcumpot a răspuns:

Salut, trebuie sa mergi la un medic Urolog!

Multa sanatate iti doresc!

Cu drag.