| Hodov a întrebat:

in urma cu 2 zile am fost victima unei agresiuni fizice.Eu lucrez in constructii, m-am inteles cu un domn la o lucrare particulara.Seara cand am vrut sa-i cer o suma de bani drept garantie,respectivul a devenit foarte nervos si recalcitrant degenerand in discutii aprinse eu totusi vorbindui calm pana la un moment dat cand respectivul m-a scuipat in fata,devenind nervos l-am scuipat si eu atunci el mi-a dat un pumn in fata iar eu m-am aparat si i-am dat si eu un pumn atunci aghiotantul lui m-a imobilizat si el a inceput sa ma loveasca cu o tija metalica peste picioare la un picior am o plaga,la coaste,peste cot.Ce pot spune am fost la urgenta iar rezultatul a fost policontuzie prin agresiune si am traumatism pulmonar acut indus,contuzie si o plaga deschisa la piciorul stang,la politie a inceput dosarul penal, respectivul mai are antecedente penale chiar este condamnat in instanta si pentru altele, am fost la medicina legala.Ce ma sfatuiti sa fac sa merg pana in instanta sau daca m-as impaca cu el ce suma de bani ar trebui sa-i cer.Am si martori

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai mai pus aceasta intrebare si in 8.11. si ti-am raspuns acolo. Daca nu mi-ai vazut raspunsul il repet:
"Cel mai bine este sa te impaci cu respectivul, mai ales avand in vedere ca ai lucrat la negru.
In mod normal cred ca ai obtine 200-300 de lei pentru fiecare zi de ingrijire medicala, dar poti sa-i ceri 500 lei pe zi, ca sa ai de unde negocia."

| Anonymous1995 a răspuns:

Cel mai bine e sa-ti scoti certificat medico-legal sau ceva care sa ateste in instanta ca te-a batut si ca ai fost in spital, dupa aceea sa il dai in judecata, iar ca suma cerei cam 20.000 de lei happy sper sa-ti fi fost de ajutor, bafta