Hulda Clark a tratat cancerul asa de bine incat... a murit de mielom multiplu.
Buna,
Poate suna ciudat si exotic, dar din ce stiam eu ar putea sa ajute o sedinta de biorezonanta pentru e.coli si in general pentru ce mai este de regula pe acolo.
Din câte știu eu, biorezonanța oferă un diagnostic a stării de sănătate, nu un tratament.
Biorezonanta (sunt mai multe metode) este foarte eficienta atunci cand medicina alopata a definit problema.
Cand medicina alopata nu are suficiente date (din diverse motive gen indisponibilitate tipuri de teste, nedefinire exacta a situatiei, etc), atunci biorezonanta poate fi suportiv folosita pe unde sa te uiti si ce probleme ar putea fi si ori le tratezi, ori astepti si vor incepe sa se manifeste in planul fizic.
Dar prima optiune ar trebui sa fie mers la doctorul alopat prima data. Dupa ce acesta isi da cu parerea, poti sa adaugi suportiv si biorezonanta cu homeopatie, validare cu kinesiologie aplicata, etc. In functie de problema, sunt multe moduri de a o ameliora.
In general vorbind abordarea holistica trebuie sa includa mai multe domenii. In general, cum ziceam mai sus, biorezonanta trebuie sa mearga cu homeopatia. Deoarece cand apare boala, microbii/parazitii sunt oportunisti si se dezvolta acolo. Biorezonanta ii macelareste de obicei, dar nu inseamna ca s-a rezolvat problema originala. Asa ca treci pe o metoda suportiva aditionala, gen homeopatie, bach, culori, etc pentru a rezolva originea.
Personal vorbind, medicina alopata ar trebui sa fie pe primul loc pentru ca procedurile ei sunt mult mai clare si este un tracing mult superior medicinii alternative. Daca prima da cu virgula sau abandoneaza lupta sau tratamentul este mult prea toxic pentru organism, apar pe masa si alte optiuni suportive: homeopatie, biorezonanta, masaje, chiropractorii, meditatia, metoda bach, etc.
Deci, văd că nimeni nu știe să-mi spună ce să fac! Unde? La cine?
Este foarte ușor să lansezi opinii care nu sunt de ajutor în nici un fel. ....sau să mă faci nebun, fără să mă ajuți concret.
Speram să-mi spună cineva: asta ai de făcut, acolo trebuie să mergi, cu ăla trebuie să vorbești, ăla trebuie să-ți facă aia și aia...
Vorbe goale am primit și în viața reală, dar nu m-au ajutat de loc.
Boss,
E usor sa te versi pe noi.
Din pacate nimeni nu are ce sa iti spuna clar. Partea cu medicina de biorezonanta, ca oriunde. Iti trebuie bani. Poate tu cunoati pe cineva, etc. Personajul pe care il stiu eu poate e prea departe de tine, sau prea scump, sau nu se potriveste cu conceptiile tale.
Vorbim pe privat daca doresti.
Domnule, nu am stat atâta timp degeaba! Așa cum îți imaginezi! Am făcut foarte multe lucruri care nu au dat rezultat! Nu ai cum să știi că nu am spus tot aici! Dacă nu ai cum să mă ajuți (și așa este, că nu-mi spui nimic concret, decât vorbe goale), te rog să te abții de la a-mi expune opinii personale fără nici un ajutor! Dacă știi cum să mă ajuți, fă-o dacă nu, te rog să nu mă încurci cu păreri nepotrivite sau jignitoare!
Domnule, EU, atunci când vreau să ajut, fac ceva concret. Nu vorbesc generalități, nu lansez impresii, nu vorbesc doar ca să mă aflu în treabă. Dacă nu pot ajuta, tac din gură!
Iar banii și distanța pentru orice aș putea să fac pentru copilul meu, nu sunt o problemă. Cred că doar eu știu dacă am bani sau nu pentru ceva ce ar putea fi de folos. Deci exprimi păreri în locul meu și nu mă ajuți cu nimic.
Pacat, dar nu eu sunt inamicul.
Nici altii care isi dau sau nu cu parerea.
Este un site deschis.
Daca vroiai o alta abordare, mai clara, atunci nu acesta este locul.
Eu nu am voie sau si nici nu este etic sa iti dau sfaturi medicale.
Iti dau o directie, cat mergi pe ea sau nu, cat e de adevarata sau nu, asta este relativ la experienta fiecaruia.
Faptul ca iti versi supararea pe aici, iar nu te ajuta si iti schimba focusul de la adevarata problema, copilul, la una falsa: societatea, etc.
Ti-am spus ca, aceasta discutie, din punctul meu de vedere, nu poate continua pe public.
Vrei detalii, privat.
Domnule dragă, limba română este foarte grea! Și de scris și de citit și de vorbit, dar mai ales de înțeles!
Nu ai absolut nici un ajutor pentru mine și insiști în .......nimic! Ok, o faci pentru numărul de postări. Dar realizezi cât ești de inutil?
Permite-mi un ultim mesaj inutil.
In general pentru e. Colli se aplica frecventele recomandate de hulda clark la care pentru siguranta maresti intervalul cu inca 100khz (desi si asa e mult). O sa razi si alte bacterii, dar nu poate fi decat de bine.
Fiecare aparat de biorezonanta are o abordare usor diferita si unica.
Un sfat ar fi sa mergi la o sedinta cu un aparat numit vega testexpert, dar te uiti la review-uri pentru ca e importanta experienta operatorului aparatului.
Am mai auzit chestii foarte bune despre un aparat mafg. Care din ce stiu eu foloseste si alte frecvente, nu numai hulda clark.
Un sfat ar fi sa incerci si cu el, este o firma din Bucuresti la care poti sa suni si sa vezi.
In general, dupa asemenea tratamente vei primi si o lista de produse homeopate, sa ajute corpul sa rezolve partea aceea si pe alte planuri (nu e nevoie sa intru in aceste detalii, deoarece e mai complicat de explicat). Oricum, cred ca cei din Bucuresti te pot ajuta cel mai tare in situatia ta.
Nu uita ca acesta nu este un sfat medical, ci doar suportiv. In plus consoder ca nu trebuie sa renunti la oricare tratament medical a fost recomandat de catre doctor. Oricum ar fi, din punctul meu de vedere, doctorul e singura persoana care trebuie intrebata pentru orice sfat medical.
Revenind la subiectul anterior, nici nu realizezi cat de negativ te afecteaza starea ta curenta.
E. coli este o bacterie foarte rezistenta deoarece traieste in mod natural in intestinele umane, deci s-a adaptat destul de bine la orice, inclusiv la tratamentul cu antibiotice.
Chiar daca folositi fel de fel de cicatrizanti, operatia nu se va vindeca deoarece infectia este inca prezenta.Din acest motiv, va da semne de vindecare, dar deoarece la baza infectia persista.
Singura solutie este sa se repete analizele, sa se faca si o antibiograma astfel incat sa se depisteze la ce antibiotice a capatat bacteria rezistenta (de regula sunt antibiotice care au fost folosite in alte tratamente in trecut si/sau antibioticele cele mai comune, de exemplu cele din categoria beta-lactamicelor).
Dupa realizarea antibiogramei, in functie de rezultat, medicul (puteti merge la alt medic, desigur) va prescrie o schema de tratament care sa includa fie un antibiotic la care bacteria nu este rezistenta, fie o combinatie de 2, sau chiar 3 antibiotice.
Multa sanatate!
Atunci unica solutie este sa se stabileasca o schema mai complexa de tratament care sa cuprinda 2, sau chiar 3 antibiotice.Un beta-lactamic asociat cu un inhibitor de beta-lactamaza si o cefalosporina de a cincea generatie, luate impreuna, sau un beta-lactamic cu sau fara inhibitor si doua cefalosporine; una de prima si alta de a doua generatie, combinate pe rand cu beta-lactamicul, pe o perioada mai extinsa de timp (6-8 saptamani de regula).
Personal nu am trecut prin asta, dar medicina moderna este inca limitata in ceea ce priveste situatii care pot sa para simple, iar solutia, din pacate v-o poate da doar un medic dispus sa incerce astfel de scheme de tratament mai complexe si anevoioase.In cazul in care pacientul vrea sa urmeze tratamentul acasa, unii medici pot fi reticenti in a-l prescrie deoarece pot exista accidente in ceea ce priveste administrarea care trebuie sa fie cat mai precisa pentru a evita inrautatirea situatiei.
Fie mergeti la alt medic care sa isi dea interesul mai mult, iar acesta ii va prescrie un tratament acasa, fie o internati in spital daca aveti posibilitatea si daca vreti, iar acolo va primi un astfel de tratament combinat, care cuprinde 3 antibiotice.
Sincer, m-am gandit in tot acest timp la un spital de stat din localitatea/judetul in care locuiti si la un medic din acest mediu.
Depinzand de varsta, internarea ar putea fi chiar traumatica, fiind de lunga durata, asa ca incercati mai intai sa gasiti un medic dintr-un spital de stat care sa ii dea tratament acasa.
Daca nu aveti idee la cine sa mergeti, adresati-va unui medic generalist (medic de familie daca aveti, sau oricare alt medic generalist), iar acesta va poate indruma mai departe.Ideal ar fi fost ca medicul chirurg care a operat-o sa isi asume responsabilitatea pana la capat, dar puteti apela la altul daca acesta care a operat-o are o conduita care lasa de dorit.In plus, ii puteti face o reclamatie la Colegiul Medicilor daca aveti impresia sau considerati ca este lipsit de etica si profesionalism.
Daca optati, totusi, pentru a merge in continuare la o clinica privata, alegeti intotdeauna un medic care sa lucreze si la un spital de stat.
Fiica mea are 19 ani, pe capul nostru mai stă și bacalaureatul. Mâine are prima probă la română, iar poimâine este programată la consult la dr. Dejeu Dănuț, șef de secție Chirurgie Oncologică și Generală, Spital Clinic G. Curteanu din Oradea. Cei cu care am discutat spun că ar fi medic bun și că trebuia să o duc la el să o opereze. Vom vedea ce ne spune. Sper să ne poată ajuta.
După cum am mai spus, am sperat că întrebând aici pe site, voi primi ajutor de la cineva care a trecut prin această problemă. Însă, vă mulțumesc frumos pentru opinii și amabilitate. Doamne ajută!
...cât despre medicul de la Cluj ...la cum să-i fac reclamație și să mai pierd timpul cu el, nu-mi stă mie gândul. Nu-mi pasă de el, decât să găsesc pe cineva care să-mi facă bine copilul, mă interesează!
Eu nu stiu cum ati putut sta atata timp si cum il puteti lasa pe ala sa-si practice incontinuare meseria... Chiar ca sunteti nebuni...
Pai mergeti la alti medici sau plecati cu ea in Ungaria sau in alta parte la alti medici... Cum naiba stati asa? Cum puteti fi disperati cand voi nu faceti nimic decat sa-i luati spray-uri si medicamente?
Unde l-ați găsit pe "domn"? Puteți să-l dați în judecată! Va nenorocește fetița pentru incompetenta lui. Chiar nu am cunoștință în domeniu, dar puteți să încercați să căutați în alte orașe alți medici și să adunați opinii, și să găsiți pe cineva cat mai repede sa faca ceva.