anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in urma cu aproape 2 saptamani mi-am scos maseaua de minte, in aceste aproape 2 saptamani nu am simtit cine stie ce durere, insa de ieri ma doare ingrozitor zona, m-am dus la dentist si mi-a spus ca trebuie sa fac exercitii de deschide a gurii, sa o deschid cat mai mult ca o sa treaca, insa asta si fac dar nu trece, e insuportabila durerea, trece doar daca clatesc cu apa rece si trece doar un minut dupa care sunt iar nevoit sa clatesc cu apa rece. ce pot face? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| doctoressa a răspuns:

Continua sa faci exercitiile recomandate, eventual poti un antiinflamator nesteroidian pentru reducerea durerii; daca persista/nu se amelioreaza mergi din nou la medicul stomatolog. http://www.i-medic.ro/stomatologie/sanatatea-orala-si-maselele-de-minte