| salcudean69 a întrebat:

In urma cu aproximativ 2 saptamani(mai exact in 17) am suferit un mic accident la fotbal.Am vrut sa ma intorc brusc dupa minge, dar mi-a "sarit" genunchele drept, mai exact rotula, nu era la locul ei.L-am "indreptat" la loc imediat deoarece nu ma puteam misca si nu am avut nimic, doar ca nu puteam calca foarte bine pe picior.Am mers acasa, iar dupa 2 ore am mers la urgente, deoarece asa m-au sfatuit toti prietenii.Acolo mi-au zis ca am suferit o luxatie, mi-a fost pusa o atela pe care sa o port 2 saptamani, dupa care inca 2 saptamani sa port o genunchiera+un consult la ortoped dupa 5-7 zile de la data cazaturii.La 6 zile dupa accident am fost la ortoped, mi-a luat atela jos si mi-a zis sa port genunchiera 2 saptamani si sa nu calc sau sa indoi piciorul.Luni a fost o saptamana de cand port genunchiera si nu am incercat deloc sa folosesc piciorul, dar e in continuare umflat si asta ma pune pe ganduri.
Este normal sa fie inca umflat? Ar trebui sa vizitez alt medic ortoped?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Cu articulatiile nu este de joaca.
Este normal sa fie inca umflat. Si tot la fel de normal este sa vizitezi si alt medic. Cei din capitala se pricep mai bine.