| Pupezamirela1790 a întrebat:

In urmă cu aproximativ o lună, 18 decembrie mai exact, am alunecat pe scări, pe 2 3 trepte, in acel moment am avut doar o durere la fesa dreaptă și o vânătaie urâtă care a trecut relativ repede, dar după a început să mă doară spatele și să am un mic disconfort la os in partea dreapta osul bazinului probabil sau habar n-am, e posibil ca durerile să fie de la căzătura sau cauzele sunt cu totul altele? Durerile nu sunt puternice dar sunt deranjante. mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este posibil sa fie fisura la coloana, sau inflamatie.
Mergi la medicul de familie sa-ti dea sa faci o radiogarfie pelviana.

| Pupezamirela1790 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc frumos pentru răspuns! Nu mă așteptam ca de la o căzătură aparent simplă sa apară atâtea complicații totușilaughing) am mers la medicul de familie in urma cu câteva zile, dânsul a zis că de la frig cu toate că nu am stat foarte mult timp în frig. mi-a recomandat crema sindolor, credeți că mă ajută cu ceva sau doar ameliorează?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Pupezamirela1790):

Sincer, nu am sa inteleg niciodata cum un medic iti da o crema, in loc sa-ti dea o trimitere la radiografie.
Cata indolenta din partea unui medic, ca sa nu spun incompetenta.
Oare nu ar trebui intai, sa vada daca nu-i nimic fisurat sau fracturat?

| Pupezamirela1790 explică (pentru Violleta2022):

Probabil s-a gândit că nu poate fi nimic grav sau cevahappy și dacă de exemplu ar fi ceva fracturat sau fisurat cum s-ar putea rezolva problema? Durerile nu sunt mari repet sunt doar deranjante și nu tot timpul, in anumite poziții și dimineața la trezire. poate fi și de exemplu că nu fac multă mișcare? adică acum fiind clasa a 12 a stau foarte mult în pat învățând nemaifăcând mișcare deloc poate și asta i o cauza.