| Laura21012008 a întrebat:

Bună ziua, in urma cu două săptămâni am fost la dentist, mi s-a spus că am o carie profundă, mi-a pus ceva, iar, după plomba temporară, după ce am plecat am avut ceva dureri acolo, dar a doua zi au dispărut, nu am mai avut nici o problemă cu ea nici la rece nici la cald, după două săptămâni am mers pentru plomba permanenta, in timp ce lucra nu aveam nici o durere nici după ce am placat, dar când am ajuns acasă și am vrut sa mănânc a doua zi pe partea cu măseaua am inceput sa simt o durere, după ce am mâncat, durerea începea să se simt și în ceilalți dinți de lângă măsea, este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă ai rămas în continuare cu durerea nu e normal. Dacă a trecut după 1 zi se mai întâmplă că totuși s-a lucrat la masea.

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil mai ai carie la dinte.

Răspuns utilizator avertizat
| GirthD a răspuns:

Foarte probabil caria sa se fi dezvoltat, este posibil sa afecteze si alti dinti sau sa se fi facut o sensibilitate in zona