De ce ai primit lovituri la cap?
Asta cu cheagurile... detalii!
La medic nu ai fost?
Am fost doar cand a trebuit să fiu cusut! Mi s-a făcut radiografie si nu aveam fractura sau ceva...Mi a spus că nu am nimic
Dacă mi.ati putea da un răspuns mai exact despre cheaguri. Multumesc!
Și dacă nu ai nimic, de ce mai scrii aici? Crezi că te putem lămurii noi, cu ceva? Eu doar întreb. Pentru că nu e normal să pui întrebări, legate de sănătatea ta, aici, și să aștepți răspuns de la străini. Medicul e cel mai potrivit pentru tine, crede-mă. Eu zic pentru binele tău, evident.
Oare de ce exista sectiunea "Sănătate" dacă nu e normal sa pun întrebări despre sanatate?
Păi tu deja ai fost la medic. Ai primit răspuns. Ești bine.
Și dacă eu, o străină, vin și îți dau un diagnostic, pe ce mă bazez? Și tu m-ai crede?
Mergi personal la medic, pentru alte detalii sigure.
Și când postezi întrebări la "sănătate", ești atenționat în legătură cu problemele de sănătate și că trebuie să ceri părerea unui medic.
Incercam sa vad daca mai exista posibilitatea ca dupa un an sa mai apara vreun cheag de sânge! Eu inteleg ce imi spuneti, doar ca poate a mai avut cineva probleme de genul si stie despre ce e vorba.
Ți s-a spus să revii la consultație? Dacă da, te duci.
Cicatricea, dacă e mică, se vindecă. Daca e mare rămâne semn. Dacă tratamentul a fost corect, cheagurile nu o să fie. Nici vorbă de ceva exagerat de grav.
Multumesc!
Pentru curiozitatea ta, mai fă o radiografie.
Ce fel de radiografie? Am mai facut una craniana...Si de acolo medicul mi-a spus că nu am nimic
Mai faci încă una, exact ca cea pe care ai făcut-o, doar pentru liniștea ta, și nu pentru altceva.