anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In urma unei intreruperi de sarcina pe care am facut-o in ianuarie, timp de aproape 3 luni nu am avut menstruatie. In aceasta perioada am luat anticonceptionale Qlaira. Dupa un consult la ginecologie medicul m-a reprogramat peste 1 saptamana deoarece nu este sigur si mi-a scris endometru 11 mm, fara lichid in FDS Douglas, forma de sac gestational intrauterin. Poate cineva stie ce inseamna acesti termeni si ma poate ajuta. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dentartes a răspuns:

Endometrul este mucoasa care acopera fata interna a uterului, 11mm este grosimea acestuia. FDS Douglas reprezinta Fundul De Sac Douglas si daca e fara lichid e de bine. sacul gestational intrauterin este primul element al sarcinii. acum ce sa zic...sa fii insarcinata din nou?

2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Medicul tau suspecteaza o alta sarcina. Te-a chemat peste o saptamana fiindca in acest timp sacul embrionar mai creste si este mai vizibil ecografic.

| adina894 a răspuns:

Am fost la doctor inca odata pentru ca menstra nu a aparut... au trecut zilele de asteptare. dar mi-a spus acelasi lucru k nu este nimic. este posibil sa nu imi vina ciclu si sa nu am nimic? i s-a intamplat cuiva asa ceva? multumesc