Ca si la oameni,inainte de analize,nu trebuie sa mananci si in cazul analizelor pentru glicemie,chiar nu trebuie consumat nimic dulce.
Probabil a doua analiza,pe care o va face,daca nu mananca nimic de cu seara,iti va arata adevaratele valori ale glicemiei.
Pisicile nu au voie sa manance dulce:ciocolata,miere, prajituri, creme, stafide, etc.
De miere nu stiam. Sper sa iasa bine glicemia maine.
La fel ca la oameni, si la animale sunt masurate valorile din sange. Sunt perfect relevante si precise. Daca peste noapte doarme normal, la urmatorul set de analize totul o sa fie in regula. Si sunt fan Vama!
Dar ca a mancat nu are cum sa schimbe corectitudinea analizelor?
Cine nu ar fi fan?
Mai sunt si care dispretuiesc piesele lor, sau...nu e genul lor
Substantele din mancare pot fi usor descoperite si delimitate de restul elementelor din sange. Pisicile, animalele in general, au un al mod de a asimila nutrientii din alimente, deci, nicio grija!
Habar n-am vad maine dupa ce le repet si sper ca e doar o greseala si atat.
Eh, vream sa zic ca imi plac. Cred ca de vreo luna tot adorm pe epilog. Atatea genuri de muzica pentru atatea tipuri de oameni.
Epilog...o stiu toata la pian E printre preferatele mele, dar si cea de la user-ul tau imi place la nebunie. O cant de fiecare data la karaoke Succes maine cu pisicul!
Eu nu ma satur phoenix - vremuri, vecinii cred ca au invatat-o pe derost la cat le-am fredonat-o.
Multumesc frumos.