| MalanFlorina a întrebat:

Buna ziua In urma unui rmn sa descoperit căci fetița mea cu SD are un chist arahnoidian in cisterna cvadrigeminala cu dim de 3/1, 5.Mentionez că de un an are o presiune nazala și se plânge de dureri de nas și cap.Iar la zgomote își pune mâinile la urechi.Am mai făcut și un Ct înaintea rmn-ului la care dimensiunile erau 9/1, 3 mm. Neurochirurgul spune că nu sa mărit ce că ct-ul se interpretează diferit de rmn și nu face probleme nu e de operat.Va rog frumos ajutati-ma.Îmi este frica că a crescut și nu mi se spune.A primit trat pentru dureri de cap de la neurochirurg am fost la 8 orlisi unul zicea că are rinita altul o ușoară inflamație altul o otita, altul că are tinitus și nu exista tratament. Dupa o groaza de tratamente și drumuri dar tot nici un rezultat.Nu mai știu încotro să merg sa îmi ajut copilul Cu respect Mulțumesc ♥️

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă neurochirurgul spune că nu e de operat, ştie ce zice. O operație pe creier implică multe şi pentru ceva aşa mic şi benign nu merită să pună în pericol alte structuri. Fii atentă la ea să nu aibă o durere de cap care să devină din ce în ce mai violentă, să vomite sau să nu mai vadă. Dacă e aşa să mergi de urgență cu ea.