| dianka_4861 a întrebat:

Buna ziua inca odata...am o intrebare ati folosit candva curatitorul de colon? colon cleanse de la provita nutritions? sau macar daca nu ati folosit intratzi pe http://www.tratamente.ca/curatitor-colon-natural-capsule -pe-160.html

spuneti-mi daca va vine sa credeti? oare merita sa incerc ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca nu merita sa incerci. Siteul e plin de minciuni si face reclama unui produs scump si inutil. Cumpara Fortrans de la farmacie, e mult mai ieftin si are exact aceleasi efecte, doar ca e mai putin periciulos fiind mult mai testat decat curatitorul de colon. E o mica teapa faza asta cu curatitorul de colon, gasim un produs ieftin de produs, il prezentam ca pe o mare descoperire si il vindem scump.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sigur ca se merita, am citit prospectul, are un spectru foarte larg se merita administrat chiar daca nu ai probleme cu digestia, regland tractul intestinal.

| machupicchu a răspuns:

Nu numai ca este periculos, dar dupa ce "cureti" colonul, trebuie sa protejezi si ameliorezi efectele "curatirii" cu produse tot de la ei... Citeste f.bine tot ceea ce au publicat pe net si... te vei hotara sa ocolesti astfel de recomandari...
Sanatate...

| Delia a răspuns:

Eu l-am folosit.Nu are nici un efect. Sfatul meu e sa nu strici banii pe el.

| aumih16 a răspuns:

Curatitor de colon este colon protect foarte bun dar numai ca trebuie sa bei apa multa dupa el