| Iulian8913 a întrebat:

Bună ziua.
Întâmpin o problemă de sănătate; am renunţat la ţigări şi cafea de aprox. 6 săptămâni, sunt sigurele 2 lucruri de care am fost dependent. Acum în prezent am dificultate în concentrare, parcă sunt cu capu intr-o pungă. Să fie de vină sevrajul si simptomele tutunului/cafelei? Din ce m-am documentat pe internet acestea dispar după 3 săptămani(tutun). Ar fi posibilitatea sa fiu depresiv?
Vă mulţumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Holy2010 a răspuns:

Ai citit bine. E cam tarziu pentru sevraj. Daca vrei sa ai mai multa putere de concentrare iti recomand oxigenarea creierului (prin exercitii cardio) si suplimentele lecitina si piracetam.
Oare dormi suficient?

2 răspunsuri:
| Tutunfiricelvrac a răspuns:

Buna ziua! Va recomand sa incercati produsele de la https://tutunvracgaleata.ro/

Am ramas impresionat de calitatea si seriozitatea de care au dat dovada.