| roben174 a întrebat:

intrebarea mea este:-Pot sa iau Coldrex Max Grip odata cu Nurofen Raceala si Gripa?
Pe plicul de la Coldrex zice ca nu se ia cu alte medicamente pentru raceala, sau cu cele care contin paracetamol. Din cate am citit pe prospectul Nurofenului, contine Paracetamol.
Daca nu e voie sa le iau la cat timp pot sa iau unl dupa altul? sau nu imi trebuiesc neaparat amandoua? nu pot sa ma fac bine doar cu una (avand o raceala mica)tuse, si moleseala!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| smilerz19 a răspuns:

Nurofen, in adevaratul sens al cuvantului, este un Paracetamol ceva mai concentrat.
Deci nu ai voie sa le iei deodata
Nurofen Raceala si Gripa este ceva mai indicat. Poti sa iei Coldrex Max Grip dimineata si seara iar Nurofen la pranz.
Dar nu este indicat sa exagerezi cu medicamentele. Raceala iti va trece, bea ceaiuri si imbraca-te gros daca e frig.
Succes!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca iei una, cel putin 6 ore nu mai iei alta. Si ai mare grija sa nu depasesti 2 grame de paracetamol pe 24 de ore.

| mgtow a răspuns:

In primul rand decide ce medicament vrei sa iei apoi nu poti lua alt medicament daca ai luat deja si intervalul e intre 6 si 8 ore dupa fiecare masa sau 3 plicuri pe zi asa zice in prospect, eu recomand la 8 ore sa le iei si sa mananci inainte de madicamentwinking

| roben174 explică:

Multumesc, mie farmacita mi-a zis :iti dau nurofen iei la 6-ore etc.si iti mai dau si coldrexgrip care il iei la fel la 6h si nu a mentionat nimic despre a nu le lua amandoua odata!

| ZaiKo a răspuns:

Anabolizante