| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

Bună ziua.
Joi, am fost supus unei mici intervenții chirucicale de eliminare a unui chist sebaceu situat în frunte.
După aceasta intervenție m-am ales cu 2 copci.
La 4 zile după intervenție, între cele doua copci(strânse destul de tare), zona este oarecum umflata, ieșit în relief... Este normal? Adică nu e extrem. De mult, dar eu presupun ca e din cauza ca firele sunt foarte strânse și odată scoase se va netezi piele, corect?
Vrea sa știu cam cum decurg lucrurile, deoarece este pe frunte și se vede... N-am nimic împotriva ca va rămâne o șuncă drept cicatrice, dar îmi da puțin d egamdit acea zona ieșit în relief...
Aștept câteva sugestii... Lămuriri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi urgent la medicul care te-a operat. Poate fi vorba de o mica infectie, un puroi.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Rax a răspuns:

Am pe cineva in familie care, in toamna trecuta, si a extirpat un chist sebaceu de pe spate.Citeva zile de la interventie, in acelasi loc a ramas o umflatura mai mica, si noi ne intrebam daca va ramane permanent, sau nu a fost scos in totalitate.dar dupa o sapt, doua, acea umflatura s-a absorbit si nici nu se mai cunoaste pe unde a fost extirpat sau ca a fost cusatura.

| M1989 a răspuns:

Eu dupa o operatie de genul....am ramas cu o paralizie pe partea stanga a fetei. Asa ca mergi si vezi despre ce este vb. Eu am ramas fara zambet. Si cu ceva sechele