| Maria2008op a întrebat:

Buna ziua,La pranz am mancat niste mancare de legume si voiam sa vorbesc si parca am tras o boaba de mazare pe partea stanga a gatului, dupa aceea am baut repede apa si am mancat o banana, iar acum simt de parca nu pot respira cum trebuie nu mai simt boaba de mazare pe gat dar am senzatia asta ca nu pot respira bine. Cine ma poate ajuta cu cateva sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Mergi la o radiografie. Acolo se poate vedea dacă a rămas boaba se mazăre sau a rămas doar senzația.
Sau poți suna la 112, că te tratează gratuit, chiar și fără medicul de familie.
Sănătate!

| Caro34 a răspuns:

Bună! Mergi la Urgențe! Ei pot vedea rapid cu endoscopul dacă ai ceva! Numai bine!

| blackann a răspuns:

O sa ti treaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai manca repede și mănâncă cu atenție, mai bea apa oricum nu prea ai ce-i face. spor!

| Giulia911 a răspuns:

E doar senzația

| redutzu a răspuns:

Așa a rămas senzația, știu cum este stai liniștit. ia un colț de pâine și înghite l mai maricel