| 65581 a întrebat:

Buna ziua la tot! Am o problema cam de o luna. Am inceput sa am cu o Luna in urma piciorul sting amortit! La o saptamana dupa asta mi-a trecut si am crezut ca am scapat insa m-am inselat, dupa o saptamana de liniste am inceput sa am iar amorteli, insa nu numai in piciorul stang dar in ambele picioare si senzatie de rece si am fost la medic, am facut toate analizele si controalele posibile si nu mi-au gasit nimic, insa starea mea se agraveaza de la o saptamana la alta. Acum simt asta senzatie de rece si in bratul drept, plus in sanul drept dar nu imi amorteste nimic, nu mai stiu ce sa mai fac, sunt disperat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Seamănă cu o coagulare prea mare a sângelui, ia o aspirina pe zi preventiv până faci alte investigații.

| greyyhatt111 a răspuns:

Esti ipohondru, cu vitaminele stai bine? Mananci bine? Mananca alimente bogate in magneziu si zinc

| 65581 explică (pentru greyyhatt111):

De ipohondru recunosc ca sunt si nu pot sa controlez asta, suplimente de vitamine nu prea iau insa. dupa analizele facute si la toti medicii care am fost am auzit nu.ai ca nu am nimic si nu am primit nici un tratament colesterolul il am putin peste nivelul normal si un pic celule albe peste nivelul normal insa restul analizelor sunt ok!