| Milia a întrebat:

locuiesc in Portugalia si am nevoie de lista vaccinelor pe care le-am facut. Am incercat sa contactez prin telefon sau e-mail pentru a mi se da fisa medicala dar nu merge. Stiti cumva care erau vaccinurile obligatorii pana in 1989?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

trebuie sa cauti numarul de telefon de la circa care apartii, acolo ai o fisa cu toate vaccinurile pe care LE/AI FACUT SAU NU LE/AI FACUT, poti trimite o ruda la circa sanitara de care apartii iar ei or sa iti dea o copie pe care o poti primi prin fax sau posta, nimeni nu o sa iti dea fisa medicala in mana, se face o copie, pentru ca daca tu vei pierde fisa medicala ei nu mai pot avea informatii cu privire la tine

1 răspuns:
| Simon a răspuns:

Http://www.evz.ro/......optionale/ poate te va ajuta, pe la mijlocul paginii e o rubrica Obligatorii, poate e ceea ce cauti. Bafta!