| mpw a întrebat:

Luna aceasta am fost la o consulatie la ginecologie.Mi-au depistat un chist destul de marisor pe ovarul stang de 70mm.Precizez k mi-a crescut in 3 luni de zile...mi-a dat sa iau augumentin de 1 gr/sau zinnat de 500gr insa nu pot sa le i-au pentru k ma doare foarte rau stomacul si capul(stari de ameteala, greata...)mi-a mai dat si niste anticonceptionale.Mi-a mai spus ca este posibil sa se sparga chistul si sa intervin prin operatie.As vrea un raspuns de la persoanele care au trecut prin asa ceva.Va multumesc!(precizez ca am 21 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BANN3R a răspuns:

Sfatul meu este sa mai consulti si alt doctor.

| Andreiyy a răspuns:

Buna, nu esti singura care are asa ceva sunt sigur ca multe femei au asa ceva eu spun sa te spel cat mai des cu apa calduta (fara sapun si alte tampenii) s iti garantez ca in 2 saptamani nu vei mai avea nimic. Bafta