| Raluca18777 a întrebat:

Buna ziua! M-am confruntat luna aceasta cu o menstruație groaznic de dureroasa. Ceea ce a fost diferit a fost abundența și durata care au fost mai mici.Eu de obicei am un flux abundent, care mă ține 3 spre 4 zile...acum am avut un flux slab și in prima zi a fost ca de obicei, a doua mai puțin iar a 3 a spre deloc.
Sunt curioasa daca s-a mai confruntat cineva cu o situație similară și cum a fost următoarea lună.
Nu am nevoie de comentarii cum ar fi"mergi la medic" ci doar sa vad daca a mai pățit cineva ca și mine.O sarcina ar fi exclusă. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare femeie este diferita si in anumite situatii cand ai endometrioza, chisturi ovariene, fibraome uterine, tmori sau alte probleme poti avea modificari hormonale, cu dureri si flux mare de sange.
In acest caz este obligatoriu sa mergi la medicul ginecolog pentru investigatii, fiindca nimeni de pe pamantul asta nu stie ce ai tu in pelvis si de ce te doare atat de rau.

Nu stiu cati anisori ai, dar dupa cum refuzi sa mergi la medic, cred ca nu nu te doare chiar de rau, daca nu-ti pasa sa mergi la unica persoana care te-ar putea ajuta: medicul!