| AndreeaVisan a întrebat:

Buna ziua!
M-am operat in urma cu 10 zilele la piciorul drept de ruptura menisc si ligamente,, Recomandarea doctorului este sa fac niste sedinte de Fiziokinetoterapie, acum rugamintea mea la voi este stiti vreo clinica sau un medic bun de recuperare eu locuiesc in sectorul 5 mai exact in zona sebastian sunt forte multe clinici private in zona mea dar nu stiu la care sa merg sa fie ceva de genul profi. Va multumesc din suflet pentru ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

In asemenea cazuri medicul iti recomandă si clinica.

| AndreeaVisan explică:

Multumesc mult de tot am rezolvat-o, am sunat niste prietene si mi-au recomandat Clicnica AIS dupa Sos. Alexandriei cumnata unei prietene a facut recuperare acolo, a facut 10 sedinte de laser, unde scurte si fizio, fata respectiva este jurnalista de meserie si o stiu foarte pretentioasa si fitoasa de fel, si in plus am inteles ca intalnit si un actionar de la club de fotbal dinamo ( Nicolae numai stiu cum ) acolo la recuperare ma gandesc ca chiar face minuni personalul de acolo, am sunat astazi am facut o programare pentru data de 8.01. 2025 nu au nici preturile asa mari si in plus pot face si pe casa de asigurarii.
Va multumesc din suflel pentru ajutor