| Beleca_Mihaela_Daniela_1975 a întrebat:

Bună ziua. M-am trezit cu o arsura la mana stangă la încheietura mâinii. După care la cateva zile s-au făcut besici și s-a jupuit pielea. Am aproape o luna și mai am pata aceea pe mână și nu știu de la ce-i. Am fost la medicul de familie și m-a întrebat dacă m-am ars și am zis ca nu, asa a apărut și nici ea nu știe ce este. Am întrebat și farmacista și a zis ca n-a văzut niciodată asa ceva și acu am pata. Va mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| brokxy a răspuns:

Extraterestri

| Maia55 a răspuns:

Adică aceea arsura s-a vindecat și a rămas o cicatrice? Dacă este asa nu cred ca este vreo problemă, pana și de la simplele coșuri îți rămân pete. Poate te-ai ars și nu ai realizat pe moment, nu știu, dar pentru a te scapă de dubii du-te la un dermatolog și îți va spune el ce ai.

| deni5 a răspuns:

Fucicort. am avut si eu de la o bratara de argint si m-am dat cu fucicort. pui un strat mai gros de mai multe ori si ai sa vezi ca trece. probabil a fost o reactie alergica.