| Ioan_Frincu_1992 a întrebat:

Buna ziua, ma confrunt cu o problema, de aproximativ o luna si pe care personal nu am reusit sa o identific.
Am o infestatie de ceva, nu imi dau seama ce sunt or fi plosnite, paduchi, purici...
Nu se vad, au activitate atunci cand soarele se ascunde printre nori sau apune, se aseaza ca praful, ciupiturile lor lasa o iritatie pe piele, daca ma misc cad dupa mine, dupa ce curat furtunul de la aspirator vad niste particule extrem de fine.

Am avut 4 interventii de la firme specializate iar problema ramane in continuare.

Am incercat singur folosind fumigatoare de la ghilorina si insecticid citrol forte diluat cu apa care pare sa fi avut cel mai mare efect dupa o zi, 2, 3 ii simt din nou.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Standt a răspuns:

Cu chestii din aste nu scapi decat de bani.
Curatenie generala in toata casa, spalat totul. Aspirate paturile, saltelele, scuturat totul ce nu se poate spala. Batranii chiar fierbeau lenjeria. Altfel nu scapi.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea au cum sa fie plosnite, paduchi sau purifici, fiindca la astea ai fi vazut semnele de infestare, nu? Cum adica se aseaza ca praful? Poti atasa poze aici https://prnt.sc/ nu iti trebuie cont, e drag and drop.La medic ai fost? In functie de ciupituri si iritatie ar trebui sa stie ce sunt.